Nyheder

W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0

Kom til ”Fantastisk fodboldstart” i Haderslev FK

21. aug. 2017, kl. 13.03

Fantastisk fodboldstart - Indbydelse ver. 1.2.pdf


Kom til ”Fantastisk fodboldstart” i Haderslev FK.


Kun for piger i 0.-3. klasse.


Haderslev FK inviterer dig og dine veninder til ”Fantastisk fodboldstart” i Haderslev Fodbold Klub (HFK). Kom og få en hyggelig eftermiddag hvor vi leger med fodbold, får frisk luft og motion, og lærer en masse andre jævnaldrene piger at kende.


Er du en frisk pige mellem 5-10 år, som kunne tænke sig at prøve at lege med fodbolde sammen med andre piger og at have det sjovt samtidigt? Så kan du sammen med din mor og/eller far og veninder sætte ’X’ i kalenderen torsdag den 7. september. Her starter vi nemlig en slags åben træning op med titlen ”Fantastisk fodboldstart” så man kan se om fodbold er noget du kunne tænke dig at prøve. Der er i alt 5 torsdage med gratis træning.

”Fantastisk fodboldstart” er aktiviteten, hvor du begynder et fodboldfællesskab hvor du får gode veninder, gode oplevelser og en spændende fritidsaktivitet.


Hvad tilbyder vi? • Et super fodboldfællesskab med andre piger

 • Møde nye gode veninder

 • Gode baneforhold og klubfaciliteter

 • Et sjovt og lærerigt fodboldmiljø

 • Dygtige fodboldtrænere

 • Sjove oplevelser sammen med Far/Mor.

Hvornår træner vi? Hver torsdag 16.30 – 17.30 i ugerne 36-40 med opstart torsdag den 7. september.

Vi mødes første gang på bane 10-11, se oversigten på kortet i denne folder


Forældrerollen: Når du sender dit barn til ”Fantastisk fodboldstart”, så deltager du som forælder selv i legen og i træningen. Det er en rigtig god måde at være sammen med dit barn på, og I skaber både relationer og minder sammen.


Tilmelding og betaling: Indmeldelse af pigerne som medlem i HFK kan ske online via hjemmesiden. Vi demonstrerer hvordan på informationsmødet torsdag d. 28 september, og de fordele det giver at være forældretræner. Herefter har I 14 dage til at betale medlemskontingentet og kan altså gennemføre det 5 ugers ”Fantastisk fodbold” forløb gratis inden I beslutter jer for medlemsskab.Husk at tage dine veninder og din mor eller far med.


Husk drikkedunk og evt. tøj til omklædning.Vi glæder os rigtig meget til at se dig.


Tag meget gerne din veninde medBedste hilsner fra pigeafdelingen i Haderslev Fodbold Klub (HFK)Kim Aebeløe

Tlf.: 23 48 95 56

Email: kimikaia@gmail.com


Brian Alsted Sørensen (BAS)

Tlf.: 42432712

Email: balsteds@gmail.com

Lederakademi 2017 / 2018

15. aug. 2017, kl. 09.30

Lederakademi Haderslev teaser.pdf

Der er stadig enkelte pladser tilbage på Lederakademiet som starter til oktober.

Så går du og tænker på at udvikle dig som foreningsleder / frivillig leder, så er chancen der nu.

Haderslev Idrætsråd og Folkeoplysningsudvalget støtter Lederakademiet fuldt, så det er gratis at deltage.

Seneste tilmelding den 4. september til undertegnede.

Ses vi?

Har du spørgsmål vedrørende denne mail, er du velkommen til at ringe eller skrive til undertegnede

Med venlig hilsen
Bent Gravgaard Skov
Foreningskonsulent


Haderslev Kommune

Gåskærgade 26 - 6100 Haderslev
Direkte telefon: 20165358
besk@haderslev.dk
www.haderslev.dk

HFK har over 100 dommere på samvittigheden

15. aug. 2017, kl. 09.27

Hvis ikke der er dommere nok til at lede kampene, så skal klubfolk selv i aktion med fløjte og kort. Når først det sker, så er der ikke langt til mistanker om partiske kendelser og snyd. Blandt andet derfor er en af fodboldklubbernes største frygt dommermangel.

Det er dog ikke noget, de behøver at ligge søvnløse over i Haderslev og omegn, da der er godt besat med fodbolddommere. Blandt hovedårsagerne hertil er Haderslev Fodboldklub, som siden 2008 har hjulpet ikke færre end 135 dommeraspiranter på et dommergrundkursus.

Leif Petersen og DIF Get2Sport står bag de mange dommere i Haderslev og her på projektets tiende år er det en tilfreds Leif Petersen, der gør status.

- Det er absolut tilfredsstillende. Hvis bare halvdelen af dem er aktive dommere, så er det jo helt flot. Og det kunne man jo godt have en formodning om, da vores område er godt besat af dommere, lyder det fra Leif Petersen.

Bliver billigere og bedre

I Haderslev FK har de optimale faciliteter til at afvikle dommergrundkurserne med computere, mødelokaler og gode muligheder for forplejning. Leif Petersen mener dog, at alle klubber kan få det arrangeret, så de kan holde dommerkurser – klubberne skal blot hive fat i DBU Jylland, som kan hjælpe med det hele, siger han. Han ser kun fordele ved flere dommere.

- Det er for det fælles bedste. Jo flere dommere, jo færre kilometer skal dommerne køre, hvilket medfører, at der skal færre kørepenge til dommerne. Desuden øges niveauet med flere dommere, og vi kæmper ikke med dommermangel.

Med Get2Sport som aktiv medspiller fik Leif Petersen og Haderslev FK fat i en gruppe belastede unge fra byen. De belastede unge tegnede sig for flertallet af især de første års dommerkurser. Siden er det mere fifty/fifty med nydanskere og etniske danskere.

- Det er startet som et Get2Sport-projekt, og først var det også primært unge nydanskere. Vi havde især en dygtig ung bosnier, som blev bidt af det og spredte ordet. Det medførte et sandt boom i antallet af nye aspiranter. Nu er det en god blanding af alle, siger Leif Petersen, der selv netop har fejret 50 års jubilæum som fodbolddommer 1. marts.

Fodbold er godt for integrationen

Blandt de mange uddannede dommere i klubben er Nermin Smailovic på 43 år. Som indvandrer har han brugt ikke blot brugt sit dommerkort til at få en masse motion, lommepenge og gode oplevelser, men dommergerningen har også spillet en vigtig rolle i hans integration til det danske samfund.

- Fodbold og integration går rigtig godt i spænd. Jeg har fået masser af kontakter gennem idræt og ikke mindst mit virke som fodbolddommer. Det giver masser af motion, og jeg synes, det udelukkende er positivt at være fodbolddommer, siger bosnieren, der har været dommer siden 2013.

En anden Haderslev-dommer er tilflytteren, Christian Wagner på 29 år. Han har selv spillet fodbold og været træner, og nu glæder den nyuddannede dommer sig til at komme i gang med at lede fodboldkampe.

- Det er for at give noget tilbage til fodbolden – og for at blive i fodboldfamilien. Det var en af mine kammerater, som talte godt om det, og nu prøver jeg så. HFK har betalt dommerkortet, men så skal jeg hjælpe klubben, fx til SønderjyskEs kampe eller til stævner. Det er noget for noget, hvilket er helt fair, siger han på afdæmpet sjællandsk.

Kursus nummer 10 er udsat

For første gang siden 2008 bliver der ikke afholdt et dommergrundkursus i HFK i år. DBU Jylland afvikler tre andre i Syd- og Sønderjylland, så der har ikke været grobund for nok kursister, ifølge Leif Petersen. Han smider dog ikke håndklædet i ringen og satser på endnu et kursus næste år.

- Vi kører med et nyt dommergrundkursus i de sidste to weekender i februar i 2018. Der har vi altid lagt kurserne, for så passer det med, at de nyudklækkede dommere er klar til at dømme med det samme, siger Leif Petersen, som altså selv har nydt dommergerningen i 50 år.

Han fremhæver friheden og de mange gode oplevelser som drivkraften bag de mange års tjeneste som dommer.

- Du bestemmer selv, hvor mange kampe, du vil have – og dermed hvor meget du vil tjene. Det er da fantastisk. Kan man komme igennem de første to år som dommer, så bliver man hårdhudet, og så venter der en masse skønne oplevelser som dommer, slutter den bundrutinerede fodbolddommer.

Af: Bob Gisselmann. Forsidefoto: Henrik Bjerregrav. - 01. august 2017, 11:05

Klubaften den 10 & 11 Maj fra kl. 16:00 til 18:00

3. maj. 2017, kl. 12.00

Haderslev FK og sport 24 afholder klubaften den 10 & 11 Maj fra kl. 16:00 til 18:00 i HFK's klubhus Louisevej 22

se tilbud her


Skrevet: 03. maj 2017 - kl. 09:46

SønderjyskE skriver kontrakt med 15-årig angriber

3. maj. 2017, kl. 12.00

SønderjyskE skriver kontrakt med 15-årig angriber Den kun 15-årige Arman Taranis har indgået en ungdomskontrakt med SønderjyskE. Den tre-årige aftale løber frem til sommeren 2020.

Arman Taranis startede med at spille fodbold i Sønder Felding i Vestjylland, og via Herning Fremad og FC Midtjylland kom han sidste sommer til Haderslev FK, hvor han slår sine folder på U17-holdet. Selvom han som årgang 2001 kun er førsteårs-spiller, så har han lyst op med mange gode kampe, og med ni mål er han sit holds topscorer og aktuel toer på topscorerlisten i U17 Divisionen. Han betegnes som en typisk spidsangriber, der kan andet end at lave mål.

- Arman har vist, at han kan score mål, men samtidig også lægge op til dem. Han har udviklet sine relationelle færdigheder på banen og blevet stærk i opspillet og samspillet. Derved har han også lavet en del assists. Han passer godt ind i SønderjyskE's setup, da han er en rigtig powerspiller. Han kommer også med et godt temperament og en masse vindermentalitet, siger talentansvarlig Karsten Andersen.

Til dagligt går Arman Taranis på 9. årgang i idrætsklasserne på Sønder Ottings Skole i Haderslev.

- Jeg er både glad og stolt over kontrakten. Jeg kom hertil i sommer, og det har været både spændende og udfordrende. Jeg er faldet rigtig godt til. Det har været med til, at jeg har udviklet mig rigtig meget både uden for banen og inde på banen, hvor jeg er blevet meget stærkere og mere kynisk foran modstanderens mål, siger Arman Taranis.

Med venlig hilsen / Best regards

Per Jessen

Web- og kommunikationskonsulent

SønderjyskElitesport A/S


Skrevet: 31. marts 2017 - kl. 22:47

Info ved sæson opstart

3. maj. 2017, kl. 11.58

Græsbanerne ved HIC åbner Lørdag den 1 April, banerne vil blive klar gjort i løbet af ugen, så kampene i weekenden 1-2 April kan gennemføres som planlagt.

Skån venligst banerne mest muligt, vi vil jo gerne have gode baner hele sæsonen.

Banerne er bløde & straffesparks felterne er blevet repareret,

derfor må der ikke trænes i straffesparks felterne.

Husk at stille målene på plads efter brug, Deres plads er uden for banen og ikke inde på banen, målene stilles på banens yderlinjer.(bane 9 til 12)

11-mands målene stilles helt over mod hegnet (bane 13 til 15)

Husk at stille hjørneflag på plads efter brug, og ryd op på banerne når i forlader dem.

Adgang til boldrummet ved HIC er ændret så døren vil være åben på hverdage fra 7:00 til 10:00 og igen fra 15:00 til 21:30

Den første der kommer til døren åbner med sin brik og derefter er den åben ovennævnte tidsrum, i kan altid komme ind i boldrummet med Jeres sorte brik.

Ugens kampe med oversigt over omklædning kan nu ses på hjemmesiden under kampe, eller i HIC på tv skærm.

i ønskes alle en GOD SÆSON

Haderslev Fodbold Klub

Christian Niemann


Skrevet: 31. marts 2017 - kl. 10:51

Græsbanerne ved HIC åbner den 1-04-2017

3. maj. 2017, kl. 11.57

Hurra foråret er lige om hjørnet

Alle græsbaner ved HIC åbner den 1. April

se banefordeling her.

Bane info & opfordring

Hjørneflag står ved banerne i den hvide kasse og skal retur i kassen når i er færdige med at bruge dem.

MÅL PÅ BANERNE ! Bemærk venligst, at alle mål skal sættes på plads efter træning og kamp.

Målenes plads er på 11-mands banens baglinjer og 7-mands mål har plads på 11-mands banens sidelinjer.

Det er glimrende under træningen at flytte mål væk fra straffesparksfelterne især ved målmandstræning.

Men de SKAL alle sættes på plads igen efter brug.

DE DER FLYTTER RUNDT PÅ DEM (og det er jo ikke de små drenge!):

FLYT DEM NU TILBAGE OG VIS HENSYN !!!! Tak for hjælpen.

Med sportslig hilsen

Haderslev FK

Christian Niemann

Bane & Kampfordeler.


Skrevet: 27. marts 2017 - kl. 13:58

Bliv frivillig til Haderslev Cup

3. maj. 2017, kl. 11.56

Vi har brug for din hjælp!

Haderslev Cup er et nyt stort internationalt stævne som finder sted i Pinsen fra Fredag d. 2/6 til Mandag d. 5/6.

Der kommer hold fra Danmark, Tyskland, Holland, Norge og Tjekkiet

Vi mangler frivillige og har mange forskellige opgaver som skal løses.

Opgaver:


 • Indkvartering, dags- og nattevagter

 • Udlevering af mad (morgen + aften)

 • Klargøring før stævnets start

 • Oprydning efter stævnet

 • Præmieoverrækkelse

 • Service under stævnet (rengøring, observering og kontrollering hos overnatningsstederne)

 • Ad hoc opgaver

Klik her for at tilmelde dig

Har duspørgsmål så kontakt Kenneth Baggesgaard på 28697163 eller kenneth@hfk-haderslev.dk


Skrevet: 23. marts 2017 - kl. 14:25

Klubaften hos Sport 24

3. maj. 2017, kl. 11.55

Så er der igen tilbud at hente i forbindelse med klubaften i Sport24

Mandag den 20 marts kl. 18.00 – 20.00

KLIK HER og læs nærmere


Skrevet: 14. marts 2017 - kl. 14:02

HFK sætter ny medlemsrekord

3. maj. 2017, kl. 11.54

Artiklen hentet fra JV.dk AF: BJARNE KOCK-HANSEN , BKH@JV.DK

Haderslev Fodboldklub har nu 1200 medlemmer. Det er det højeste antal nogensinde. Den største fremgang er at finde hos pigerne og de mere modne kvinder.

HADERSLEV: At spille fodbold er mere populært end nogensinde før.

I hvert fald i Haderslev Fodboldklub, der ved årsskiftet kunne gøre antallet af medlemmer op til nøjagtig 1200. Så mange medlemmer har HFK aldrig før haft. Det bringer HFK i top 5 af de største fodboldklubber i Danmark.

I 2013 var der 996 aktive medlemmer af HFK. At der nu er 1200 svarer til en stigning på 20,5 procent. Af de 1200 medlemmer er de 975 mandlige, mens der er 225 piger/kvinder.

- Det har aldrig været noget selvstændigt mål at blive større, men derimod at øge kvaliteten af det vi laver. Og noget kunne jo tyde på, at vi gør et godt stykke arbejde, siger formanden for HFK, Claus Dall.

Procentvis ligger den største fremgang hos pigerne. I alderen fra 13 til 18 år er medlemstallet siden 2013 steget fra 60 til 92. Det svarer til 53 procent.

Helt eksplosiv har medlemstilgangen været hos de kvinder, der dyrker fodbold fitness. De er i alderen 25 til 60 år. Dem var der to af i 2013. Nu er der 37, der et par gange om ugen får sved på panden ved at spille hyggefodbold.

Foruden alle de aktive er der i HFK 393 frivillige, der fungerer som trænere, ledere og hjælpere ved SønderjyskE's kampe. Dem bliver der brug for, når HFK afvikler et stort stævne i pinsen.


Skrevet: 03. marts 2017 - kl. 10:45

DBU's Fodboldskole i Haderslev FK

3. maj. 2017, kl. 11.53

Haderslev Fodbold Klub afholder DBU Fodboldskole i uge 26 fra den 26 til 30 Juni 2017

Fodboldskole er for årg. 2002 til 2009.

DBU´s Fodboldskole 2017 er noget helt særligt!

Det er nemlig 25. gang, at de første bolde rullede på DBU´s Fodboldskoler.

Det kommer naturligvis ikke til at gå stille for sig.

Oven i hatten fejrer vi nemlig i år 25-års jubilæum for Danmarks største fodboldtriumf - EM 1992.

Dengang Vilfort, Faxe og alle de andre kunne løfte pokalen, havde det ikke kun betydning for landsholdstjernerne.

DBU brugte de midler, der kom af EM-gevinsten til at opstarte fodboldskolerne året efter. Sådan hænger dansk fodbold stadig sammen,

og derfor har DBU også i år valgt at koble EM-jubilæet og fodboldskolerne sammen.

For deltagerne kommer det til at betyde en masse aktiviteter i EM-tegnet - men meget mere om det, når vi kommer lidt tættere på.

se mere her

Billetsalget starter tirsdag den 7 marts 2017 kl. 10:00 vi har 240 pladser på DBU's fodboldskole i Haderslev.


Skrevet: 03. marts 2017 - kl. 10:04

Træner-leder møde i Haderslev FK

3. maj. 2017, kl. 11.51

I forlængelse af de senere års succes vil Haderslev Fodboldklub igen indkalder alle trænere/ledere til et møde omkring opstart af forårssæsonen.

Mødet bliver afholdt onsdag d. 15. marts i HFK´s Klubhus kl. 18.00.

Møde kl. 18.00 til 20.00
Fælles hygge kl. 20.00 til slut.
Vi servere mad og viser Champions League.

Der er 2 kampe at vælge imellem:
Monaco v Manchester City
Atletico Madrid v Leverkusen

Vi forventer der kommer mindst en fra hvert hold.

Tilmelding hurtigst mulig eller senest søndag aften d. 12/3 på HFK´s hjemmeside under Event.


Skrevet: 01. marts 2017 - kl. 13:01