U 6 Drenge 2013

W1siziisijiwmtcvmdcvmjuvotizdmz0b3i5m19iyw5uzxjfmi5wbmcixv0?sha=72f09f593d93faf0
Velkommen

U 5 og 6 børn årgang 2012/2013

Drenge/piger

Hos U6 vil du møde trænerne Vicki, Janni, Aileen, Kasper og Thomas samt en masse andre børn på din alder, der alle har det tilfælles at de vil lege, have det sjovt og spille fodbold.

Hos os er nøgleordene for indholdet af træningen:

- trivsel, glæde og tryghed
- udfordringer(motorisk, mentalt, socialt, teknisk)
- samvær med BOLDEN
- samvær med andre

Vi træner hver onsdag kl. 17-18 på bane 3 ved Idrætscentret.

Vi har en facebookgruppe( Haderslev Fodboldklub årgang 2012 og 2013) hvor vi informerer omkring træning, tidspunkter, turneringer, sociale arrangementer o.a.

Du må gerne komme forbi og være med et par gange for at se om fodbold i HFK er noget for dig – hvis det er det skal du melde dig ind i klubben via vores hjemmeside(hfk-haderslev.dk).

Vi deltager i en række stævner henover foråret og derudover vil der være hygge/familie- fodbold enkelte lørdage(se facebookgruppen hvor datoer og tidspunkter vil blive meldt ud).

Vi prøver desuden at lave et socialt arrangement pr. halvår hvor vi arrangerer en "oplevelsestur" - i foråret 2018 bliver det en tur til Jump-a-lot i Rødekro(se facebookgruppen for dato).

Til de voksne:

I kan sagtens opleve at få en opgave i forbindelse med træningen – vi håber I er friske på at give en hånd og måske en fod med.

Vi har nogle holdninger til læring og en pædagogisk tilgang der betyder at de voksne IKKE skal fortælle ungerne hvilke valg de skal træffe eller hvordan de skal udføre det de gerne vil.
Spillet er så at sige træneren og ”learning by doing” – princippet er noget vi hylder når ungerne ikke er ældre. Ungerne skal frit kunne gøre sig en masse erfaringer med bolden og spillet og derved udvikle sig.

En del af træningen vil være spil ( fra 1:1 til 3:3 ) og en række øvelser hvor vi opstiller nogle rammer(opgaver med forskellig grad af bundethed) og så er det ungerne selv der skal fylde rammerne ud og løse opgaverne.
De voksnes rolle vil oftere være en mesterlærer-rolle hvor vi leger med og viser hvordan en opgave evt. kan løses.

Hvis I medbringer yngre søskende har vi en station med et mål og nogle bolde hvor de gerne må lege.

Vi ses til fodbold i HFK

Årgangsansvarlig
TD
Thomas Dabelsteen
40 27 88 11
Følg os på Facebook
Kommende aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen
Holdnyheder
Der er endnu ikke oprettet nyheder